Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA American Express MobilePay
KERASTASE, REDKEN, DAVINES, 1000 ML SALONSTØRRELSER OG ANDRE BILLIGE HÅRPRODUKTER TIL FASTE LAVE PRISER - SE ALLE MÆRKER HER!

Returnering

Du har 14 dages returret på produkter købt hos smukkere.dk. Såfremt du vælger at fortryde et køb, skal du blot sende en mail til service@smukkere.dk med en besked om, at du returnerer produkterne eller alternativt udfylde denne kontaktformular. Så vil vi nemlig være opmærksom på, at der kommer en pakke retur til vores lager. Varen skal returneres i uåbnet tilstand. Når produktet er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Såfremt du ønsker et andet produkt, beder vi dig lave en ny bestilling på smukkere.dk.


Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

smukkere.dk
C/O PakkecenterNORD
Aalborgvej 14
9700 Brønderslev

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

 

Det letter ekspeditionstiden, hvis du husker at sende en mail til service@smukkere.dk med returneringen eller udfylde denne kontaktformular. Du behøver ikke begrunde returneringen medmindre den selvfølgelig skyldes en produktfejl, så vil vi meget gerne vide det. Det er ikke et krav, men du må meget gerne vedlægge information i pakken - eksempelvis en kopi af ordrebekræftelse.

 

På forhånd tak :-)