Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA American Express MobilePay
KERASTASE, REDKEN, DAVINES, 1000 ML SALONSTØRRELSER OG ANDRE BILLIGE HÅRPRODUKTER TIL FASTE LAVE PRISER - SE ALLE MÆRKER HER!

Returnering

Du har 14 dages returret på produkter købt hos smukkere.dk. Såfremt du vælger at fortryde et køb, skal du blot sende en mail til service@smukkere.dk med en besked om, at du returnerer produkterne eller alternativt udfylde denne kontaktformular. Vi vil derefter være opmærksom på, at der kommer en pakke retur til vores lager. Varen skal returneres i uåbnet tilstand. Når produktet er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til dit betalingskort indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Såfremt du ønsker et andet produkt, beder vi dig lave en ny bestilling på smukkere.dk.


Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

smukkere.dk
C/O PakkecenterNORD
Aalborgvej 14
9700 Brønderslev

Bemærk at returpakkerne skal leveres med omdeling, og at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Pakker sendt til pakkeshops bliver ikke afhentet og vil derfor blive returneret til afsender.

Såfremt returneringen betyder, at det samlede køb kommer under den fragtfri grænse på 500 kr. fratrækkes porto på 35 kr., i det refunderede beløb.

Det er ikke et krav, men du må meget gerne vedlægge information i pakken - eksempelvis en kopi af ordrebekræftelse.

 

Får du ikke afhentet din pakke inden fristen i pakkeshoppen udløber (7 dage), vil pakken blive returneret til til os. Hvis dette skulle ske, skal du kontakte os på service@smukkere.dk og fortælle, om du fortsat ønsker dine vare. Ønsker du varen sendt igen, skal der betales for en ny forsendelse samt 35 kr. til porto for returforsendelsen. Når vi har modtaget beløbet sendes din bestilling igen.

Ønsker du ikke pakken tilsendt igen, returnerer vi det samlede beløb minus returforsendelsen på 35 kr.

Dette har vi desværre set os nødsaget til, da vi har haft rigtig mange forsendelser, hvor pakken ikke blev afhentet, og vi derefter skulle sende den afsted igen. Det koster 3 x porto, og det har vi ikke plads til i vores priser. Samtidig synes vi, at det vil være ærgerligt at hæve priserne på produkterne, da det så vil gå ud over alle andre også.